|

Ernst æresmedlem

18.03.2006

Etter 12 år som primus motor og dirigent har Ernst Kristensen valgt å ta en pause. Han ønsker å bruke mer tid på egen utøvelse av musikk i mindre fora. Grunn god nok til å utnevne ham til Æresmedlem av Veterankorpset.

"I ’94 var du med på prosjekt 17.mai, som etter hvert utviklet seg til Veterankorpset. Noen sier at Veterankorpset; det er Ernst, det. Dette er ikke helt riktig. Det er vi utøvende i samarbeid med deg som er Veterankorpset. Vi ville ikke vært der vi er i dag, uten din innsats, tålmodighet og inspirasjon. Spørsmålet er hvor hadde vi vært uten deg? Antakeligvis ville vi ikke eksistert som korps. Korpset har under din ledelse utviklet seg til det vi viser i dag, det er vi stolte av, og det tror vi også du er.

Vi er takknemmelig for alt arbeidet du har lagt ned for oss, og ikke minst alt du har gjort sammen med oss. Vi har gjennom disse 12 årene skapt et korps, et miljø, hvor vi trives, vi kopler av fra hverdagen, vi strekker oss etter nye musikalske mål, og det ser ut til at publikum også setter pris på oss. Det vises på 17. mai, på konserter, og andre opptredener vi har."

Eiker Janitsjar © 2006-19 - Innholdsoversikt